Uslovi prodaje


Troškovi isporuke

Ukoliko nije drugačije dogovoreno, troškove isporuke snosi klijent. Isporuku paketa vršimo nekom od kurirskih službi. Pošiljke se šalju po prinicpu danas za sutra ili danas za danas.

Rokovi isporuke

Za sve narudžbine gde je plaćanje izvršeno do 12:00 isporuka se vrši istog dana i paket sa magnetima je sledećeg dana kod Vas. Rok isporuke po dogovoru može biti i istog dana.

Pakovanje

Magnete šaljemo upakove i izolovane stiroporom i air bubble folijom. Na ovaj način sprečava se delovanje magnetnog polja na ostale pošiljke i uređaje u blizini.

PDV

Na sve cene magneta je dodat PDV u iznosu od 20%. Sve isporuke magneta i proizvoda van granica Republike Srbije su oslobođene PDV-a (izvoz dobara).

Reklamacije

Ukoliko nakon prijema robe uočite neki nedostatak, oštećenje ili neslaganje sa naručenom robom, molimo Vas da nas o tome odmah obavestite. Prihvatamo reklamacije prijavljene najkasnije 7 dana od dana isporuke. Za više informacija predlažemo Vam da pročitate naš Pravilnik o reklamacijama.

Odgovornost

GAUS Group d.o.o. Požarevac ne snosi nikakvu odgovornost za povrede ili oštećenja nastala nepažljivim korišćenjem magneta. Predlažemo Vam da pažljivo pročitate naše upozorenje o koriščenju magneta.

Go to Top