O nama

Osnovna delatnost preduzeća  GAUS Group d.o.o. Požarevac je proizvodnja i prodaja magneta i magnetnih proizvoda.


Stečeni rejting – ozbiljnog, uspešnog i korektnog dobavljača magneta doprineo je stvaranju mreže zadovoljnih klijenata u industriji i zanatstvu. Kvalitet magneta, brza isporuka sa lagera  kao i korektne cene su kamen temeljac našeg poslovanja.

Veliki broj proizvođača i pojedinaca je baš iz tog razloga u nama prepoznao sigurnog i pouzdanog dobavljača magneta i poverio nam svoje poverenje.

U ponudi imamo više vrsta magneta, permanentnih i elektromagneta, različite snage, oblika i dimenzija.  Pored standardnih dimenzija u mogućnosti smo se da se prilagođavamo složenijim zahtevima naših klijenata i da isporučujemo “magnete po meri“.

Na lageru imamo preko 300.000 komada magneta različitih vrsta i dimenzija što nam omogućuje veoma brzu isporuku do kupca po sistemu danas za danas.

Pored tržišta Republike Srbije prisutni smo i na tržištima gotovo svih država na Balkanu (Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Slovenija …)

Dostavu manjih količina magneta vršimo preko kurirskih službi dok veće količini isporučujemo lično ili u dogovoru sa klijentom. Stalnim klijentima odobravamo dodatne pogodnosti u vidu odloženog plaćanja i dodatnih rabata.

Go to Top